Fira de Novembre 2014

on Dilluns, 03 Novembre 2014.

Temps de Vi participa a la Fira de Novembre amb dos tast i amb presencia dels vins dels cellers participants a Temps de Vi 2014 a l'espai gastronòmic situat a la plaça de la Vila.

ESTUDI D’IMPACTE ECONÒMIC DE LA FIRA TEMPS DE VI (Part 1)

on Divendres, 17 Octubre 2014.

L'edició 2014 de Temps de Vi genera un impacte econòmic de mes de 400.000€ a Vilanova i la Geltrú.

ESTUDI D’IMPACTE ECONÒMIC DE LA FIRA TEMPS DE VI (Part 1)

Aquesta tarda s'inagura la tercera ediciò de Temps de vi

on Divendres, 30 Mai 2014.

Empar Moliner inagura la fira que avui acollirà una vertical de Sot Lefriec

Aquesta tarda s'inagura la tercera ediciò de Temps de vi
Tot preparat per a que avui, a dos quarts de sis de la tarda, l’escriptora i periodista Empar Moliner obri la tercera edició de la fira temps de vi de Vilanova i la Geltrú. Temps de Vi es perllongarà fins diumenge i ocuparà una superfície de 12.000 metres quadrats a la rambla Principal, amb la presència de 42 estands i cellers les DO de Catalunya. La Fira espera acollir al llarg d’aquest tres dies al voltant de 50.000 visitants que podran gaudir d’un gran nombre d’activitats i propostes.

La Riedel Experience obre brillantment els tastos prèmium de Temps de Vi 2014

on Divendres, 23 Mai 2014.

És la primera vegada al país que es fa aquesta experiència oberta al públic no professional

La Riedel Experience obre brillantment els tastos prèmium de Temps de Vi 2014
La Biblioteca Víctor Balaguer de Vilanova i la Geltrú ha estat el marc que ha servit per acollir la Riedel Experience, dins la programació de la tercera edició de la fira Temps de Vi. És la primera vegada que es fa un esdeveniment d’aquestes característiques a Catalunya obert a un públic no professional. La Riedel Experience ha estat, més que un tast a l’ús, una autèntica lliçó de Física, on el mestre de cerimònies, Philippe Guillon, responsable de Riedel Europa, ha conduit una experiència sensorial en la que ha demostrat que un mateix vi, en copes diferents, no és pas el mateix.

Vilanova i la Geltrú acollirà el final d’etapa del IX Ral·li de cotxes d’època País del Cava

on Dimecres, 21 Mai 2014.

’arribada coincideix el diumenge 1 de juny amb la celebració de la fira Temps de Vi

Vilanova i la Geltrú acollirà el final d’etapa del IX Ral·li de cotxes d’època País del Cava
Vilanova i la Geltrú acollirà el final d’etapa del IX Ral·li de cotxes d’època País del Cava, que organitzen la Confraria del Cava Sant Sadurní d’Anoia, L’Associació d’Afeccionats als Cotxes i Motos d’Època Motor Club del Bages; i la fira Temps de Vi. Aquest esdeveniment reunirà a gairebé una quarantena de cotxes anteriors a 1940, que podran ser admirats el migdia de diumenge 1 de juny a la rambla de la Pau, prop del monument a Francesc Macià, de Vilanova i la Geltrú.

Presentació de Temps de Vi 2014 al Restaurant Marejol

on Divendres, 16 Mai 2014.

Un pioner tast de vins naturals del Penedès serveix per presentar Temps de Vi 2014 al Restaurant Marejol de Vilanova i la Geltrú

Presentació de Temps de Vi 2014 al Restaurant Marejol

Empar Moliner obrirà la fira Temps de Vi a Vilanova i la Geltrú

on Dimecres, 26 Març 2014.

Temps de Vi es celebrarà del divendres 30 de maig al diumenge 1 de juny

Empar Moliner obrirà la fira Temps de Vi a Vilanova i la Geltrú
L’escriptora i periodista Empar Moliner serà l’encarregada d’obrir l’edició d’enguany de la fira Temps de vi a Vilanova i la Geltrú. Temps de Vi torna a la rambla Principal de la capital de la comarca del Garraf del divendres 30 de maig al diumenge 1 de juny. Al llarg d’aquest cap de setmana la fira ocuparà una superfície de 12.000 metres quadrats amb la presència de 42 estands, dos escenaris, un espai infantil, i propostes tan diferenciadores i úniques com el tastos de vins en vaixell. L’organització espera superar la xifra de 50.000 visitants de l’any anterior i consolidar-se com una de les fires multi Denominació d’Origen (DO) més importants del país.
[12 3  >>  

Col·laboradors

 • adeg
 • ajuntament
 • avc
 • Esverit
 • jardiland
 • losencantes
 • patatespique
 • Diari Vilanova
 • Diputació de Barcelona
 • Riedel
 • logo SICO FIRE
 • incavi